NIEUW!
PAPA MAMA KALENDER

Wie haalt de kinderen van school? Hoe laat begint de zwemles? Wat doen we met de vakanties?
Maak een overzichtelijk rooster van alle activiteiten van de kinderen met behulp van de papa-mama-kalender. Maak in 3 stappen je eigen online papa-mama-kalender. Klik voor een korte uitleg op de 3 blokken »

Betalen

De papa-mama-kalender kan via Ideal of Paypal veilig online betaald worden. De kosten van de papa-mama-kalender zijn inclusief BTW.

Betalingsmogelijkheden


Wat kost de papa-mama-kalender?

Abonnement 12 maanden                       € 18,50 (€ 9,25 per ouder)
Je  kunt 12 maanden (aansluitend) gebruik maken van de software van de papa-mama-kalender

Abonnement 2 jaar                                   € 32,50 (€ 16,25 per ouder)
Je kunt 24 maanden (aansluitend) gebruik maken van de software van de papa-mama-kalender

Abonnement 3 jaar                                   € 45,00 (€ 22,50 per ouder)
Je kunt 36 maanden (aansluitend) gebruik maken van de software van de papa-mama-kalender
PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. We zijn al meer dan een decennium marktleider in online betalingen en hebben een aantal dingen geleerd over het goed beveiligd houden van uw gegevens. Of u nu online koopt, verkoopt of geld overmaakt, bij het gebruik van PayPal bent u altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals uw bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op onze servers. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld van ontvangt of naar wie u geld overmaakt.


iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.


Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Aanmelden voor de papa-mama-kalender
 
Bestel nu